henna bg

 

 
Рейтинг: 3.00
(679)
=Начало=
Black HENNA
Tribal TATTOO ink
Red / Black HENNA paste
Jagua tattoo gel
Кристални таттоо
Шаблони за таттоо
Боди арт бой
Музика
Видео
Henna Галерия
За контакти

БЛОГ АРХИВ
«« октомври 2020 »»
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  =Начало= 20:28
« Обратно
HENNA -всичко каквото трябва да знаете
Lawsonia inermis- e латинското найменование на HENNA .
Рисуването с HENNA е познато от дълбока древност като част от ритуал на една от най-древните култури -Индия . С времето декорирането с HENNA от обреден ритуал се превръща в част от таттоо културата с по-изразена орнаментно-декоративна символика и завладява останалите части на света . Самото растение вирее почти само в Индия . С разрастналото използване на HENNA по света се явява и разликата в стилистиката на различните култури като начин на рисуване предпочитан цвят и др.
Важно!!!!!!!!!!!!!!!!
Трябва да се знае че натуралната HENNA е с цвят вариращ от оранж до кафяв!!!.Навлизането на рисуването с HENNA в останалия свят и особенно Европа САЩ и др. кадето цветовите и орнаментни изисквания са различни клонящи към Tribal стила изниква необходимостта от черна HENNA .
Тя се получава като към натуралната хена се прибавят някой оцветители който понякога могат да раздразнят по-чуствителните кожи.
HENNA HOUSE e вносител на най-качественната хена за таттоо от една най-големите Индийски компаний който специално пройзвеждат и разработват максимално добро качество хенна специално за body-tattoo .
Трябва да се знае че АКО ви предлагат съмнителна HENNA която е настърган Турски камък и се смесва със каквито и да било окислители то това не е HENNA а много опасен материал който сериозно може да увреди кожата ви.
Истинската хена било то червена или черна се смесва само с обикновенна вода за пиене. Никакви окислители !!!!
Ако ви предложат да закупите или да ви рисуват с мнителна хенна -камък с окислител или кислородна вода и то на ниска цена то знайте че рискувате здравето си.
Освен че предлагаме възможно най-качественната HENNA червена и черна с доказан пройзход и качество ние предлагаме и всички възможни алтернативни материали от целия свят за временни таттоо и декорации на тяло.HENNA HOUSE има вече 8 години присъствие в БГ таттоо пространството както и многобройни международни представяния и клиенти както в БГ така и извън нея.
Надявяме се да сме били полезни с тази информация тъй като в България все още се рисува с опасни съмнителни материали . Зарадвайте сетивата си с истински и качественни бой и изразете своя уникален стил .
08 Януари 10, 20:28   

0.1247